top of page

Aanbod

foto website 1.jpg

Beheer

Wil jij (een gedeelte van) jouw (financiële) administratie uitbesteden? Van alledaagse bank - en overheidszaken tot het doen van belastingaangifte: Wij nemen dit graag van je over! Er wordt gezorgd dat alles netjes op tijd geregeld is. Uiteraard wordt er altijd zorgvuldig met alle informatie omgegaan. Interesse? Neem dan contact met ons op! 

foto website 2.jpg

Advies

Wellicht zit je met een aantal vraagstukken waar je zelf niet mee verder kunt. Martins Mediation is er om jou hierin te begeleiden. Door met ons in gesprek te gaan over jouw situatie bieden wij een passend advies en begeleiding waar nodig. 

Wij bieden advies aan voor onder andere:

- Schuldhulp / bemiddeling bij schuldeisers

- Hypotheek - en huuradvies voor de oriënteerder 

- Alledaags financieel advies 

- Overige aanvragen zijn bespreekbaar

foto website 2.jpg

Trainingen

Het behalen van het Wft Basis-diploma: of je het nou doet op eigen initiatief, of omdat je net een nieuwe job hebt en het een vereiste is deze op zak te hebben, het blijft iets lastigs. It isn't easy, but not impossible! 

 Bij Martins Mediation kan je een volledige cursus volgen om zo de lesstof van het Wft - Basis helemaal onder de knie te krijgen. Door onze eigen ontworpen syllabus met wekelijkse lessen in kleine groepjes zul je jouw kans op slagen flink verhogen. Interesse? Meld je dan aan via het aanmeldingsformulier. 

bottom of page