top of page

Over Martins Mediation

Lieve lezer,

Welkom bij Martins Mediation, dé financiële dienstverlener voor iedereen. Ons doel is om jou bij te staan in jouw (financiële) administratie. Jouw behoeftes staan hier voorop! 

Martins Mediation is opgericht omdat veel mensen vaak behoefte hebben aan onder andere steun, begeleiding en goede tips om hun administratie op orde te houden, of omdat men in een bepaalde situatie zit waar hij niet zo snel een oplossing voor heeft. Bij grotere instanties is de dienstverlening vaak onpersoonlijk en wordt er niet altijd veel begrip getoond. Onze missie is om jou dit wel te kunnen geven. Samen vormen we een team, die samen vecht voor de beste uitkomst. Twijfel niet, maak een afspraak.

Liefs,

Rachelle Cipriano Martins 

Oprichter en Eigenaar

Keyboard and Mouse

Over mij:

Hi! Ik ben Rachelle, eigenaresse en oprichtster van Martins Mediation. 

Ik ben gecertificeerd financieel adviseur (Basis, Consumptief Krediet en Hypothecair Krediet) en al meer dan vijf jaar actief in de branche. Door jaren ervaring op te bouwen bij banken en verzekeraars is mijn kennis actueel en betrouwbaar. Omdat ik zowel aan de kant van de instantie als de consument heb gestaan weet ik wat nodig is om de zaken goed te laten verlopen. Ik voelde altijd erg de behoefte om klanten meer te helpen en waardering te laten blijken. Daar is bij grote bedrijven vaak geen ruimte voor. Mijn doel, zoals eerder aangegeven, is om dit wel te creeëren. Vragen? Neem dan gerust even contact op.

Martins Mediation

Kvk - nummer: 83339108

Telefoon: 06 - 28699250

E-mail: martinsmediation@gmail.com

SOCIALS

Volg ons op Instagram!

@martinsmediation

    © 2021 Martins Mediation.

    bottom of page